|
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
| gk |
Mar 19 2010, 05:43 PM
|
|
Admin Rau! Group: Admin Posts: 332 Joined: 16-March 06 From: Galati Member No.: 307 |
Asa cum spuneam in topicul "Premii Pentru Premianti":
3. Diplome pentru diversi useri de genul: Cel mai atacat user; Cel mai activ user; Cel mai popular user etc. Aici chiar asteptam opiniile voastre pentru ce sa acordam aceste diplome, si in ultimele 2 saptamani vor pune chestionare cu acestea si userii propusi, pentru a fi votati. Am inchis chestionarul si pana la sfarsitul rundei astept propuneri. Pana acum avem asa: Propunere pentru "Cel mai activ/stresant/popular jucator!": spooky icemaniasi lover_boy soks invincibilul h3lpu catalinz zaludul BolAnton Katany discipoluxxl Propunere pentru "Cel mai Stresat user": Zamolxis zaludul Propunere pentru "Cel mai Nesuferit Moderator": blackwiz (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (premiul e ca si acordat) besti gk Propunere pentru "Cel mai Atacat user": szabi Propunere pentru "Cel mai Loial Aliat ": ZARAGOZA (aici se va verifica sa nu fi schimbat nici o alianta in toata runda) Propunere pentru "Cel mai Ghinionist user": Idolinoo Invincibilul Propunere pentru "Cel mai Fanatic user": xandeer Propunere pentru "Cel mai Bun Atac dat": Spooky ELECTRO Propunere pentru "Cea mai buna strategie a jocului": xandeer icemaniasi katany Cand cineva face o propunere, sa fie de genul: - Propunere categorie: "Cel mai activ" si/sau - Propunere pentru "Cel mai activ!" , userul: besti Rog ca propunerile care sunt facute deja, sa nu le mai repetati. O sa va spuneti optiunea la vot! |
| b0b0c3l |
Mar 19 2010, 05:47 PM
|
|
Colonel Group: Members Posts: 337 Joined: 6-June 08 From: Braila Member No.: 3635 |
Cel mai activ user : Zaludul ( pentru ca stiu cat de mult am jucat..)
Cel mai stresant user : Spooky |
| andreystar |
Mar 19 2010, 07:14 PM
|
|
Locotenent Group: Members Posts: 86 Joined: 16-April 08 From: braila Member No.: 3370 |
loverboy baieti....va zic eu...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
| gk |
Mar 19 2010, 07:39 PM
|
|
Admin Rau! Group: Admin Posts: 332 Joined: 16-March 06 From: Galati Member No.: 307 |
|
| spooky |
Mar 19 2010, 08:50 PM
|
|
Locotenent Group: Members Posts: 60 Joined: 9-March 06 Member No.: 220 |
Cel mai activ jucator ??? in nici un caz zaludul care intra si da un mass dimineata inainte sa plece la scoala si la 10 inainte de culcare =)).
Calculatorul meu a stat 2 luni de zile non-stop pe cont deschis, daca ar fi jucatori care sa ma bata la acest capitol cu siguranta ar putea fi nighstalker,icemaniasi si catalin desi catalin este inactiv de ceva timp. Sa va amintesc ca dupa prima luna de joc aveam de 2 ori mai mult bonus decat omul de pe locul 2 pana sa faca diferenta userii cu "strategie". Cel mai stresant jucator ar putea lua banatul dupa mine. Este unul dintre masserii care nu depasesc suma pe care o au restul jucatorilor pe lan. Exemplu: Pe pagina sunt oameni cu 60-70 de mii el da 'mass" de 60de mii si cumpara arma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In principal ar trebui pemiati top10, userii cu cel mai mare bonus atac,aparare si cumulat. Cel mai mare mass dat in joc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... desi nu cred ca se afla... numele diplomei ar trebui pusa mister kaikaze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cea mai mare suma furata... eu am furat putin peste 800 de mii cu un atac(atac cu 10 atacuri).. cu siguranta este posibil sa fie cineva care sa fi luat mai mult si care sa ia premiul. Ar fi o diploma frumoasa. Cea mai mare boacana facuta cred ca este a lui idolino si ar trebui sa primeaca o diploma pentru ea. Cum sa iesi dn alianta fara sa stii daca mai poti intra inapoi pentru ca nu sa dat accept altui jucator care nu vroia sa intre ... Daca la bonusul aliantei Watchmen va pierde in fata celor de la Terror_Drones si diferenta va fi mai mica de 50 de mii cu siguranta se va datora lui... ar trebui sa primeasca cel putin o diploma ca fiind cea mai mare gafa facuta. |
| b0b0c3l |
Mar 19 2010, 08:50 PM
|
|
Colonel Group: Members Posts: 337 Joined: 6-June 08 From: Braila Member No.: 3635 |
eu dau masuri dimineata si seara ?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)) clar... nu ai fost cu mine in alianta sa vezi cat si cum joc asa ca stai linistit... nu are rost sa ne certam..mai sunt cateva zile si e gata ...pur si simplu nu mai am chef de cearta cu voi....
Spor la bani .... |
| spooky |
Mar 19 2010, 08:59 PM
|
|
Esti amuzant pe bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif))
In primul rand chiar am jucat cu tine. In al 2 lea rand ce vrei sa spui? Mai dai si dupamasa cand vii de la scoala ? Cred ca poti primi o diploma de albinuta. Ai schimbat aliantele ca o albinuta din floare in floare. Unde credeai ca bonusu e mai mare, hop si tu. |
| OldStars |
Mar 19 2010, 09:01 PM
|
|
Locotenent Group: Members Posts: 78 Joined: 4-November 09 Member No.: 7387 |
Propun Asa
Cel mai Acitv Jucator : icemaniasi:> Cel Mai Stresat Jucator : Zamolxis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)) Se PLagea pentru 200k (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)) Cand ii luam Facea Spume la gura:))=)) Si Mai Propun dupa cum a zis Spooky Cel Mai Bun Attak dat :> Spooky te-am Luat cu ELECTRO (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si Mai Am Eu o Propunere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)) Cel Mai Tare Attak dat asupra Aliantelor :> Dintr-un Foc... Eu Ma AUtoPropun:))) Dupa CUm se stie BolAnton A Furat de la Watch o Bomba ... :-? Sau este careva fara sa stiu eu care a furat peste 36.000.000 dintr-o lovitura? |
| king_gary |
|
|
Locotenent Group: Members Posts: 74 Joined: 31-January 09 Member No.: 6088 |
cei mai activi useri....
spooky icemaniasi lover_boy soks invincibilul h3lpu astia mi se par mie in ultimu timp activi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
| b0b0c3l |
|
|
imi place sa bazai pana cand imi convine.... asta e... asa sunt eu .... si da intradevar ai jucat cu mine dar cat timp ???
cat despre masuri da ..dau si dupa masa ... dai si seara dau si dimineata ... oricund am atacuri ... |
| spooky |
Mar 19 2010, 09:05 PM
|
|
Sa nu confundam datul atacurilor cu activitatea prestata in joc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oldstars... eu stiu pe idolino care mi se lauda ca a luat 1.4mil din 2 atacuri... cu primul a laut peste un milion. Eu m-am dat doar exemplu concret (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum cred dupa mine ca e unul dintre cele mai frumoase premii daca s-ar da asa ceva. e de lauda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
| OldStars |
Mar 19 2010, 09:17 PM
|
|
Locotenent Group: Members Posts: 78 Joined: 4-November 09 Member No.: 7387 |
Bai Spooky Eu am luat dintr-un foc 1 mill 320 :>
|
| discipoluxxl |
Mar 19 2010, 09:57 PM
|
|
Soldat Group: Members Posts: 9 Joined: 13-May 08 From: peste tot Member No.: 3531 |
Il propun la cel mai activ user pe icemaniasi.In orice caz zaludul nu merita sa ia diploma pentru cel mai activ user pentru ca nu a fost.Am fost cu el in Reincarnarea multa vreme si nu a stat foarte mult on.Au fost multe nopti in care eram singurul on din alianta.Zaludul intra numai ziua si atat.Parerea mea e ca se face o nedreptate celorlalti useri care au fost mult mai activi decat zaludul daca i se da lui diploma.
|
| ovy1978 |
Mar 19 2010, 10:00 PM
|
|
IMPERATOR Group: Members Posts: 226 Joined: 6-October 06 From: Iasi Member No.: 1171 |
Cel mai activ jucator ??? in nici un caz zaludul care intra si da un mass dimineata inainte sa plece la scoala si la 10 inainte de culcare =)). Calculatorul meu a stat 2 luni de zile non-stop pe cont deschis, daca ar fi jucatori care sa ma bata la acest capitol cu siguranta ar putea fi nighstalker,icemaniasi si catalin desi catalin este inactiv de ceva timp. Sa va amintesc ca dupa prima luna de joc aveam de 2 ori mai mult bonus decat omul de pe locul 2 pana sa faca diferenta userii cu "strategie". Cel mai stresant jucator ar putea lua banatul dupa mine. Este unul dintre masserii care nu depasesc suma pe care o au restul jucatorilor pe lan. Exemplu: Pe pagina sunt oameni cu 60-70 de mii el da 'mass" de 60de mii si cumpara arma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In principal ar trebui pemiati top10, userii cu cel mai mare bonus atac,aparare si cumulat. Cel mai mare mass dat in joc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... desi nu cred ca se afla... numele diplomei ar trebui pusa mister kaikaze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cea mai mare suma furata... eu am furat putin peste 800 de mii cu un atac(atac cu 10 atacuri).. cu siguranta este posibil sa fie cineva care sa fi luat mai mult si care sa ia premiul. Ar fi o diploma frumoasa. Cea mai mare boacana facuta cred ca este a lui idolino si ar trebui sa primeaca o diploma pentru ea. Cum sa iesi dn alianta fara sa stii daca mai poti intra inapoi pentru ca nu sa dat accept altui jucator care nu vroia sa intre ... Daca la bonusul aliantei Watchmen va pierde in fata celor de la Terror_Drones si diferenta va fi mai mica de 50 de mii cu siguranta se va datora lui... ar trebui sa primeasca cel putin o diploma ca fiind cea mai mare gafa facuta. cei mai activi : gk da 2 diplome pt ca este greu sa aleg ( spoky si icemaniasi ) merita amandoi cea mai mare boa( Obscen ) ...ido ..merg pe mana ta spoky, cu toate ca ar mai fi si boacana lu invincibilul cand a vrut sa ia bomba (40 milioane weu pierduti pe alianta cea mai mare captura ar fi a lu boolanton, iar pe useri ...nush gk nu trebuia sa incepi votul pana nu se adunau concurentii, propun sa stergi voturile de pana acuma si sa faci un tabel cu nominalizatii, care din ceea ce am citit pana acuma ar cam fi spoky. icemaniasi, catalin, zaludul si cam atat. |
| b0b0c3l |
Mar 19 2010, 10:09 PM
|
|
Ma daca nu va convine....eu ma inscriu la altceva
CEL MAI PLIMBARET USER : ZALUDUL ( la asta sa vad ce ma ziceti ) |
| gk |
Mar 20 2010, 01:19 AM
|
|
gk nu trebuia sa incepi votul pana nu se adunau concurentii, propun sa stergi voturile de pana acuma si sa faci un tabel cu nominalizatii, care din ceea ce am citit pana acuma ar cam fi spoky. icemaniasi, catalin, zaludul si cam atat. Am inchis chestionarul si-i dam drumul duminica seara. Pana atunci asteptam propuneri! |
| TeAmPrins |
Mar 20 2010, 06:17 AM
|
|
Sergent Group: Members Posts: 29 Joined: 3-April 09 Member No.: 6497 |
toti vor diplome (IMG:style_emoticons/default/bdance.gif) (IMG:style_emoticons/default/bdance.gif) (IMG:style_emoticons/default/purplebananna.gif) (IMG:style_emoticons/default/purplebananna.gif)
|
| b0b0c3l |
Mar 20 2010, 08:02 AM
|
|
Cel mai plimbaret user: Zaludul
Cel mai loial aliat: Zaragoza |
| spooky |
Mar 20 2010, 08:32 AM
|
|
toti vor diplome (IMG:style_emoticons/default/bdance.gif) (IMG:style_emoticons/default/bdance.gif) (IMG:style_emoticons/default/purplebananna.gif) (IMG:style_emoticons/default/purplebananna.gif) haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zaludu daca nu primeste o diploma o sa i se faca rau... de rusine nici nu o sa mai treaca pe la scoala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
| b0b0c3l |
Mar 20 2010, 08:44 AM
|
|
=)) glumetule lasa ca iti trece si tie stai tu linistit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif))
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 4th September 2010 - 09:34 PM |